Programma

TopSong voor Lizzo

  1. Nieuwschevron right
  2. TopSong voor Lizzo

Powervrouw Lizzo voelt zich goed en dat mag iedereen weten. Met haar nieuwe single 'Juice' scoort ze deze week de NPO Radio 2 TopSong!

Als een vis in het water

De Amerikaanse Lizzo timmert sinds 2013 aan de weg als muzikante. In slechts zes jaar zingt en rapt de dame al vier studioalbums en twee EP's bij elkaar. Met haar op 4 januari uitgebrachte 'Juice' waait de liefde voor Lizzo definitief over naar het grote publiek in Nederland. Lizzo staat voor een positief zelfbeeld en laat dit ook op haar nieuwste track horen. Probeer deze week maar eens stil te blijven zitten als je 'm uit je speakers hoort knallen!

Check 'Juice' hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Dj's zijn het unaniem eens

"Alle dj's zijn het eens: dit nummer is helemaal geweldig," vertelt Bart. Dat kon ook haast niet anders, want niet alleen was de stemming tijdens het dj-overleg unaniem, Rob heeft de track ook nog eens als egotip uitgeroepen! Volgens beide heren is met deze track de vrouwelijke Bruno Mars opgestaan. De mentaliteit die de zangeres daarbij uitdraagt kan Bart alleen maar waarderen: "Lizzo laat zich niet meer gek maken en moedigt anderen ook aan om gewoon trots te zijn op je lichaam, hoe je er ook uit ziet. Die clips die ze maakt zijn daardoor legendarisch!"

Check hier wat Bart nog meer tof vindt aan Lizzos 'Juice':

Spotify-playlist

De TopSong wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 TopSongs vindt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: still YouTube

Ster advertentie
Ster advertentie