Programma

Paul McCartney is weer jong in de clip van Find My Way

  1. Nieuwschevron right
  2. Paul McCartney is weer jong in de clip van Find My Way

Een bizar gezicht in de nieuwe clip van Paul McCartney: via de wonderen van digitale technologie ziet de voormalig Beatle er weer jong uit. Bekijk de clip hier!

In de clip voor Find My Way is te zien hoe een jonge McCartney, inclusief klassiek Beatle-kapsel, door de gangen van een hotel danst. De track is een samenwerking met Beck, die ook nog even in de video te zien is. Dankzij de nieuwste 'de-aging' technieken kunnen acteurs jaren jonger gemaakt worden. Een vergelijkbaar effect was te zien in de speelfilm The Irishman, waarin Robert DeNiro er weer uitzag alsof hij een twintiger was.

McCartney III Imagined

Paul McCartney bracht in december 2020 het album McCartney III uit, zijn achttiende soloplaat. Niet veel later werd III Imagined aangekondigd, een remake van de plaat waarop andere artiesten nieuwe versies van de nummers maakten. Op het album werkt McCartney samen met onder anderen Beck, Josh Homme van Queens Of The Stone Age en Blur-frontman Damon Albarn.

Bekijk de clip van Find My Way hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Paul McCartney in de NPO Radio 2 Top 2000

Met The Beatles is Paul McCartney al jaren hofleverancier van de NPO Radio 2 Top 2000. Daarnaast staat Sir Paul met drie nummers uit zijn latere carrière in de lijst.

​Foto: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie