Programma

Connie Witteman zou haar leven nooit over willen doen

  1. Nieuwschevron right
  2. Connie Witteman zou haar leven nooit over willen doen

Live vanuit Paradiso Amsterdam: een nieuwe 30 MINUTEN RAUW. Dit keer met Connie Witteman over haar huwelijk met Hans, gebroken harten, haar roeping als influencer en de breuk van Marco en Leontien.

Connie is bekend geworden als zangeres onder de naam Vanessa en werd Connie Breukhoven toen ze trouwde met Hans Breukhoven. Na de scheiding in 2009 werd Connie weer 'gewoon' Connie Witteman. "Ik vind het altijd moeilijk dat mensen zo moeilijk doen over hun leeftijd. Mijn zusje was 36 toen ze overleed. Mijn moeder was 60. Mijn vader was 51 en mijn broer was 50. Ik bedoel: wees blij dat je leeft! Het is wat het is."

30 MINUTEN Met Connie

Connie trouwde met Hans in 1987 en kreeg tijdens het 22 jaar durende huwelijk vier kinderen. In 2009 scheidden hun wegen, waar ze tot de dag van vandaag veel moeite mee heeft. Toch vond ze opnieuw de liefde in Eugène van Dun. Er waren trouwplannen, maar die werden uitgesteld door het overlijden van haar ex-man Hans. Connie verbrak de verloving met Eugène en zit op dit moment diep in de rechtzaken. Erg veel geluk heeft ze niet gehad: “Mijn leven is net de Titanic, waar ik de punt van het stuur naar boven houd, omdat ik de kapitein ben. Ik zou het leven niet over willen doen, zeker niet.”

Luister hieronder naar de aflevering waarin Connie dieper ingaat op haar gebroken hart, opgroeien in armoede en haar ondernemerschap.

#4 - 30 MINUTEN RAUW met Connie Witteman (S05) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Mee met de tijd

Connie is tegenwoordig een heuse Instagram-influencer. Ze haalde een keer de 40 duizend volgers, maar haalde haar account offline toen haar relatie over was. “Ik wilde niet dat mensen zich ermee gingen bemoeien.” Inmiddels heeft Connie haar Instagram nieuw leven ingeblazen en vind ze het fantastisch: “Ik zit op Instagram en ik weet niet eens hoe ik ermee om moet gaan. Ik heb nog nooit gehashtagged en mensen moesten erom lachen, maar ik dacht gewoon leuk, lekker keten. En nu volgt iedereen mijn spreuken.”

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

​HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie