Programma

Marco Borsato

  1. Nieuwschevron right
  2. Marco Borsato

Woensdag is Marco Borsato aan het begin van de avond onwel geworden.

Marco Borsato onwel

Onderzoek in het ziekenhuis wees uit dat Marco Borsato aan het einde van de middag een TIA heeft gehad. Bij een TIA wordt de bloedtoevoer naar de hersenen kortdurend afgesloten. Snelle behandeling is noodzakelijk om herhaling of zelfs een herseninfarct te voorkomen. De verschijnselen bij een TIA zijn binnen 24 uur verdwenen, maar kunnen wel een indicatie zijn van een herseninfarct met blijvende gevolgen.

Rust

Gelukkig maakt Marco Borsato het naar omstandigheden goed. Maar op advies van de arts neemt hij nu alle rust in acht. Een woordvoerder van Mojo Concerts heeft verzocht om Marco, zijn familie en vrienden rust te gunnen en hun privacy te respecteren. Zijn geplande tournee gaat vooralsnog gewoon door, maar Marco's optredens bij Amstel Live aanstaand weekend zijn wel afgelast.

Reactie Marco Borsato

Marco: “Ik ben vanzelfsprekend erg geschrokken. Er is meteen adequaat gehandeld waardoor erger is voorkomen. De artsen zijn vooralsnog erg tevreden. De reacties en medeleven die ik en mijn gezin hebben gekregen zijn overweldigend en hartverwarmend. Het doet ons allemaal heel goed dat er zo meegeleefd wordt. We hopen dat we nu de tijd en de rust krijgen die we nodig hebben.”

Wij wensen Marco veel sterkte toe de komende periode.

Ster advertentie
Ster advertentie