Programma

Gers Pardoel bij Gijs

  1. Nieuwschevron right
  2. Gers Pardoel bij Gijs

Gijs Staverman nodigde Gers Pardoel uit voor een lunch en sprak met hem over zijn nieuwe album en zijn rol als Ambassadeur van de Vrijheid.

Top 2000

De zanger werd bekend met zijn Nederlandstalige nummers 'Ik Neem Je Mee' en 'Bagagedrager', maar naar welke Top 2000 muziek luistert hij zelf graag? Je hoort het hier.

Jeroen van Koningsbrugge

Gers Pardoel vertelde ook over zijn eigen plaat De Toekomst Is Van Ons die eind mei uitkomt. Voor dit album zong hij 'Louise', in de videoclip van het nummer is niemand minder dan Jeroen van Koningsbrugge te bewonderen. Beluister hier hoe Gers de acteur, ondanks diens volle agenda, wist te strikken.

Volkert van der G

Maar wie denkt dat de zanger zich alleen maar met muziek bezighoudt, heeft het mis. Pardoel werd dit jaar gekozen als Ambassadeur van de Vrijheid. En die eretitel nam hij mee tijdens zijn dagje als gasthoofdredacteur bij de Metro. De zanger besteedde extra aandacht aan bevrijdingsdag in de krant. Ook vroeg de redactie de zanger om een column over Volkert van der G te schrijven. Waar die column over gaat dat hoor je hier.

Beluister hierboven het gehele interview!

Gijs 2.0
DJ: Gijs Staverman
Maandag t/m vrijdag 12.00 - 14.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie