Programma

Gerard belt Miss Montreal

  1. Nieuwschevron right
  2. Gerard belt Miss Montreal

Gerard belt met Miss Montreal, want er komt niet alleen een nieuwe single! Ook haar nieuwe EP Again komt binnenkort uit.

Portugal

Als je dan toch een nieuwe EP maakt, dan in Portugal. "Ik nam mijn eerste CD ook op in Portugal. Mensen vragen me wel eens hoe dat was en ik weet het gewoon niet meer." vertelt Miss Montreal. "Ik had zoiets van het is negen jaar geleden. Ik ga m'n nieuwe plaat daar ook opnemen."

Verwachting

De single staat volledig los van het nieuwe album. "Ik wilde namelijk nog geen muziek uitbrengen". Na een aflevering van Late Night gaat Miss Montreal nog even wat drinken met Fais. "Hij vroeg aan mij of ik niet samen wat wilde schrijven. Dus dat heb ik gedaan."

EP Again

"Ik dacht ik ga hem uitbrengen als iedereen weer moet werken. Dat moment dat iedereen nog een zomerse adrenalinestoot nodig heeft." De EP Again verwacht Miss Montreal tegen het einde van oktober. Het heeft vijf nummers en ze gaan van heel klein tot heel bombastsich. "Ik heb helemaal niet gedacht aan nummers op de radio of wat dan ook. Ik ben gewoon helemaal teruggegaan naar wie ik ben."

Miss Montreal 'Again' en 'Million Ways'

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie