Festival

Miss Montreal na haar optreden op Concert at SEA: 'Het was episch'

foto: Emma Pot
  1. Nieuwschevron right
  2. Miss Montreal na haar optreden op Concert at SEA: 'Het was episch'

Morad spreekt Miss Montreal na haar optreden op Concert at SEA! Ze vertelt over het optreden, haar blessure en kiten met niemand minder dan Suzan & Freek.

Ze is nog maar net van het podium af als Morad spreekt met Sanne Hans, beter bekend als Miss Montreal. "Ik zeg het niet snel: het was episch. Iedereen deed met alles mee", vertelt Miss Montreal over het optreden. Ze kreeg zelfs het volledige publiek muisstil door simpelweg een vinger voor haar mond te houden. "En ik zei: '1, 2, 3', en hop, en toen ontplofte het." Zoiets had ze nog nooit eerder meegemaakt. "Goede vibes. Mooi weer en iedereen happy. Ik zou het nu zo weer doen", vat ze het optreden samen in een notendop.

En wat ze zo mooi vindt aan Concert at SEA? Ze voelt zich enorm welkom hier. "En omdat het is ontstaan door BLØF, en dat zijn toch wel echt van iedereen, mijne ook, grote helden, dus als die je dan vragen of je hier wil spelen heb je wel zoiets van: 'Oké!'"

Luister hieronder naar het hele interview!

Video niet beschikbaar

Zo volg je Concert at SEA op NPO Radio 2

Volg alles over Concert at SEA op radio en visual radio! Daarnaast lees je het laatste nieuws over het festival via nporadio2.nl en zie je de mooiste foto's, video's en sfeerbeelden via Instagram, TikTok en Facebook.

Ster advertentie
Ster advertentie