Programma

Radio 2 in Sotsji

  1. Nieuwschevron right
  2. Radio 2 in Sotsji

Wij doen van 7 tot en met 23 februari verslag van de Olympische Spelen van Sotsji, waarbij de aandacht uitgaat naar de andere kant van de medaille.

De focus ligt op verhalen en belevenissen van professionals, supporters en de aanwezige BN’ers. We brengen je op de hoogte van de sfeer in Sotsji en doen dagelijks verslag en updates vanuit het hart van de winterspelen.

'Aanmoedigplaten'

Ook kunnen luisteraars bij de Radio 2 dj’s platen aanvragen om sporters aan te moedigen en om te vertellen waarom ze kiezen voor deze plaat.

Olympische rubrieken

Veel programma's hebben speciale 'Olympische rubrieken' ingericht. Hierbij een overzicht.

Gijs 2.0 (KRO) zoekt BN’ers op, die ter plekke aanwezig zijn om de sporters aan te moedigen.

In Knooppunt Kranenbarg (NCRV) kun je luisteren naar verhalen als ‘Wie bouwt de bobslee?’ en ‘Hoe kijkt de fysiotherapeut van Nicolien Sauerbreij naar de wedstrijd?’ passeren de revue. Namens Radio 2 zal verslaggever Job Jan Altena er voor zorgen dat je niets uit Sotsji hoeft te missen’. In ‘Sotsji Vandaag’ komen verhalen, anekdotes, updates en quotes samen. De fans laten van zich horen en Radio 2 luisteraars weten dagelijks hoe Sotsji erbij ligt.

In Helemaal Haandrikman (KRO) vertellen supporters vanuit Sotsji welke plaat zij willen laten draaien om de sporters aan te moedigen.

In De Staat van Stasse (KRO) horen luisteraars het dagboek van de Radio 2 verslaggever ter plaatse.

In het weekend zenden de Radio 2 programma’s Cappuccino (NCRV) en Hemelbestormers (KRO) de reportages van `Sotsji Vandaag` uit.

Interview Stefan Groothuis

Maandagochtend belde Sander de Heer met schaatser Stefan Groothuis. Luister hierboven naar wat Stefans uitzicht is vanuit het hotel en hoe hij zich voorbereid.

Ster advertentie
Ster advertentie