Programma

Vanavond in Top 2000 A Gogo: Trafassi en Akwasi

  1. Nieuwschevron right
  2. Vanavond in Top 2000 A Gogo: Trafassi en Akwasi

Presentatrice Dionne Stax komt langs bij Matthijs en Leo en vertelt in de uitzending over haar grote liefde voor Jon Bon Jovi, maar dat is nog niet alles!

'Wasmasjien'

De pareltjes 'Crazy On You' van de band Heart en '(Don't Fear) The Reaper' van Blue Öyster Cult worden uitgepluisd tijdens de vijfde aflevering van Top 2000 A Gogo. Dionne Stax vertelt waarom 'Keep The Faith' van Bon Jovi écht op één moet staan en in de quiz staan zangeres Anniko van Santen en rapper Akwasi tegenover elkaar.

Kijk vanavond naar Top 2000 A Gogo op NPO 3 om 19.30.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TOP 2000 SHORT MOVIES

Top 2000 Short Movies is een nieuw bijzonder filmproject van de NTR. Vier Nederlandse regisseurs hebben een korte speelfilm gemaakt aan de hand van een nummer uit de Top 2000. Ze hebben de letterlijke songtekst gebruikt als uitgangspunt voor hun film. En dat levert vier verrassende en totaal verschillende korte speelfilms op. De tweede vertelt het verhaal van 'A Little Less Conversation' van Elvis Presley & Junkie XL!

A LITTLE LESS CONVERSATION – ELVIS PRESLEY-JUNKIE XL

Regie: Bas van Teylingen
Scenario: Paul de Vrijer & Michiel Peereboom

Een vervelende en opdringerige regisseur gaat op de filmset veel te ver bij zijn actrice, en dat zal hem snel duur komen te staan...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

TOP 2000
25 - 31 december
Bekijk de lijst
#NPORadio2 #Top2000

​Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie