Programma

Bijzondere verrassing voor Willeke

  1. Nieuwschevron right
  2. Bijzondere verrassing voor Willeke

Pech voor Willeke Alberti, een inbreker stal een aantal belangrijke prijzen uit haar huis. Gijs verraste haar met goed nieuws!

Inbraak bij Willeke Alberti

Willeke Alberti was kortgeleden slachtoffer van een inbraak waarbij een aantal kostbare spullen werden gestolen, waaronder de Gouden Harp Oeuvreprijs en een Gouden Televizierring. Ze bewaarde de prijzen in een speciaal kistje. "Ze hebben alles meegenomen!"

Een nieuwe Gouden Harp

"Sommige dingen zijn niet te vervangen en sommige dingen ook wel", aldus Gijs. Hij ging een rondje bellen en kwam bij Frank Janssen van Buma/Stemra uit. "Je krijgt die prijs maar een keer en die krijg je voor het leven. Niemand heeft het recht om die prijs van je af te nemen", zegt Frank Janssen. Ze krijgt dus een nieuwe harp van Buma/Stemra.

Gouden Televizierring

Jeroen de Goeij is hoofdredacteur van de Televizier en die had ook goed nieuws voor Willeke. Want mocht het zo zijn dat de ring niet opduikt dan zullen ze een nieuwe ring laten maken op basis van foto's, aangezien de kunstenaar is overleden en iedere ring uniek is. "Dit is niet te geloven!", aldus een geëmotioneerde Willeke.

Luister hier het fragment terug van een geëmotioneerde Willeke Alberti die verrast wordt met het goede nieuws:

Gijs 2.0
Iedere werkdag 12.00 - 14.00 uur
DJ: Gijs Staverman

Ster advertentie
Ster advertentie