Programma

30 MINUTEN RAUW met Edwin Smulders

  1. Nieuwschevron right
  2. 30 MINUTEN RAUW met Edwin Smulders

In de 30 MINUTEN RAUW van deze week praat Ruud een half uur lang met Nederlands bekendste roddelfotograaf: Edwin Smulders.

30 MINUTEN met Edwin Smulders

"'Stel dat jij getrouwd bent en je gaat vreemd, dan fotografeer ik je niet. Behalve als je hand in hand op de PC Hooftstraat gaat lopen", legt Smulders uit. De fotograaf kiest er af en toe bewust voor om iemand niet te fotograferen. "Als ik bijvoorbeeld Doutzen Kroes zie lopen. Die heeft ook wel eens een mindere dag. Zij moet geld verdienen met hoe mooi ze is. Dan hoef ik niet te laten zien dat ze ook af en toe een slechtere dag heeft. Daar moet je rekening mee houden." Zijn er ook minder vriendelijke collega's? "Als wij ons vergelijken met buitenlandse fotografen, dan zijn we poeslief." Verder praat Ruud met hem over de vader van Smulders foto's van Willem Holleeder en de betrouwbaarheid van het vak.

Je hoort het allemaal in de nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW.

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2!

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie