Programma

Springsteen-gitarist Little Steven naar Carré

  1. Nieuwschevron right
  2. Springsteen-gitarist Little Steven naar Carré

Je kent 'm als de gitarist van The E Street Band en als Silvio Dante uit The Sopranos, maar Steven Van Zandt doet zoveel meer! Deze zomer treedt hij op in Carré.

Eerste nieuwe album sinds 1999

Het is alweer zo'n kwart eeuw geleden dat de gitarist, acteur, muziekcurator en radiomaker zonder zijn voornaamste werkgever in Nederland te zien was. Met zijn begeleidingsband The Disciples Of Soul geeft Little Steven op 24 juni een concert in koninklijk theater Carré te Amsterdam. [update: het concert is verplaatst naar 25 juni.] Het is één van zijn optredens tijdens zijn Europese tournee. Rond diezelfde tijd verschijnt een boxset van zijn eerdere platen en een nieuw album, zijn eerste in achttien jaar tijd. In Nederland scoorde hij hits met 'Forever' en 'Bitter Fruit'.

Alleskunner

De kaartverkoop voor het concert van Little Steven and The Disciples Of Soul gaat vrijdag 3 maart om 10.00 uur van start. Little Steven is al sinds de jaren 70 bij de carrière van Brruce Springsteen betrokken als muzikant, arrangeur en producer. Hij is medio jaren 80 de drijvende kracht achter Artists United Against Apartheid en werkt mee aan albums van Southside Johnny, Meat Loaf, Darlene Love, Ronnie Spector en Gary U.S. Bonds. Daarnaast acteert hij en maakt hij radioprogramma's.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie