Programma

BZV-boerin Steffi herkent gevoelens van boeren uit huidige seizoen

foto: Linelle Deunk / KRO-NCRV
  1. Nieuwschevron right
  2. BZV-boerin Steffi herkent gevoelens van boeren uit huidige seizoen

Normaal belt Wouter met een afvaller van Boer zoekt Vrouw, maar in de nieuwste aflevering hoeft er gelukkig niemand naar huis. Hij belt met boerin Steffi over het huidige seizoen. Ze deed in 2018 mee met het programma, maar hoe ervaart zij nu dit seizoen?

Na de dagdates van vorige week nodigen de boeren drie van hun dates uit voor de logeerweek. Boerin Steffi heeft dit zelf ook allemaal meegemaakt en leeft mee met de spanningen van de voorbereidingen. "Je wil dat ze het leuk hebben en het gaat er natuurlijk ook om of je verliefd wordt", vertelt de oud-deelneemster over haar ervaring.

Geluk in de liefde

Tijdens deze logeerweek is de onderlinge strijd voor de liefde voelbaar tussen de kandidaten. Bij Steffi was dat wel anders. "Ik vond het al bizar dat er drie mannen voor mij een week hun werk opzij zetten. Dat ze dan komen vond ik al een hele rollercoaster", vertelt ze. "Ik was er eigenlijk niet zo mee bezig dat het dan ook nog een hele strijd zou worden." Steffi vertelt dat ze tijdens haar deelname een muur om zichzelf had gebouwd. Ook was ze voornamelijk bezig met de vraag of ze iemand wel echt leuk vond. Ze herkent zichzelf daarom wel een beetje in boerin Janine die over dezelfde problemen struikelt in het huidige seizoen.

90e Boer zoekt Vrouw-baby

Boerin Steffi is inmiddels al vier jaar gelukkig met haar Roel. Hij schreef haar in 2018 een brief en ze sloten het seizoen af als stel. Vorig jaar werd hun dochter Sterre Yvon Madelon Verhagen geboren. Sterre is de negentigste Boer zoekt Vrouw-baby en is vernoemd naar presentatrice Yvon Jaspers. "Ja dat kon ook niet anders. (...) Ze was er anders nooit geweest", vertelt Steffi.

Wat vond Steffi opvallend aan de nieuwste aflevering? Beluister het hele gesprek hieronder:

W2D - Naboeren met Boer Steffi

Wout2day

Je hoort Wout2day van maandag tot en met donderdag van 18:00 tot 20:00 uur op NPO Radio 2. Met de lekkerste muziek om je avond mee te beginnen, een samenvatting van de dag en het nieuws van de avond.

Ster advertentie
Ster advertentie