Programma

'Flirterige' Vera uit Boer Zoekt Vrouw is alweer aan het daten

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Flirterige' Vera uit Boer Zoekt Vrouw is alweer aan het daten

Het kwam voor veel tv-kijkers als een heuse verassing toen Vera uit Boer Zoekt Vrouw besloot om Geert te verlaten. Inmiddels heeft Vera goed nieuws te vertellen aan de fans van het programma: er is een man in haar leven!

In de nieuwste aflevering van Boer Zoekt Vrouw, besloot Vera haar koffers te pakken en Geert achter te laten met Angela, Geerts andere potentiële vriendin. Ze voelde dat er tussen de twee geen romantische klik ontstond. Gijs belt Vera op en vraagt of ze alweer openstaat om te daten. Haar antwoord daarop is heel duidelijk: "Nee." Vera is namelijk al verliefd. Die man met boerenverstand waar ze naar op zoek was, heeft ze allang gevonden. "Hij heet Arjen", vertelt Vera. "Maar we doen het rustig aan. Dat is moeilijk voor mij, maar het moet."

Flirterig

Via social media lieten kijkers weten Vera nogal 'flirterig' en soms zelfs 'schunnig' te vinden. "Zo ben ik gewoon", verklaart Vera. "Ik zeg gewoon alles wat in me opkomt." Op tv leek Vera Geert wel te zien zitten en dat ontkent ze ook niet. Ze voelde echter snel dat het hem niet ging worden. "Ik wilde hem en Angela niet in de wegstaan en daarom ben ik vertrokken", vertelt ze.

Hoe ervaart Vera alle kritiek? Beluister het hele interview hieronder:

De Grote Bonanza

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: KRONCRV/Linelle Deunk

Ster advertentie
Ster advertentie