Programma

Twan Huys: 'Tijdens RTL Late Night was ik geen hele goede vader'

  1. Nieuwschevron right
  2. Twan Huys: 'Tijdens RTL Late Night was ik geen hele goede vader'

In een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW praat Ruud met Twan Huys. Over RTL Late Night en zijn avontuur bij RTL, het leven als Amerika-correspondent en nog veel meer.

"Toen ik bij RTL Late Night zat, was ik geen hele goede vader. Zo'n programma slurpt je op. Mijn kinderen vroegen toen dat afgelopen was: 'Dat ga je toch niet nog een keer doen? Zo'n Late Night programma?''', vertelt Twan. Hij presenteerde het programma van 3 september 2018 tot en met 4 maart 2019, maar wegens tegenvallende kijkcijfers hield de talkshow geen stand. Voordat Twan zich aan RTL Late Night waagde, presenteerde hij Nieuwsuur en College Tour.

Waarom koos Twan voor RTL? Was hij berekend op het mislukken van dit avontuur? Deze en nog vele andere vragen over onder andere zijn correspondentschap beantwoordt Twan in 30 MINUTEN RAUW. Beluister de aflevering hieronder.

#12 - 30 MINUTEN RAUW met Twan Huys (S05) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

HOE TE BELUISTEREN?

Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering van 30 MINUTEN RAUW. Deze is te beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes. In verband met de coronacrisis wordt de podcast niet iedere week opgenomen. De publicatiedatum kan daarom afwijken.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie