Programma

Belle Perez zingt Nederlandstalige versie van 'Una De Esas Noches Sin Final'

  1. Nieuwschevron right
  2. Belle Perez zingt Nederlandstalige versie van 'Una De Esas Noches Sin Final'

Eerder deze week vroeg Rob Stenders aan Belle Perez om een Nederlandstalige versie te maken van TopSong 'Una De Esas Noches Sin Final' en dat is gelukt! Ze liet het nummer in de show horen!

"Ik vind het een fantastisch nummer. Ik had nog nooit van de zangeres gehoord. Ze is blijkbaar een actrice die heel goed kan zingen. Heel mooi en breekbaar nummer", aldus Belle Perez begin deze week. Tijdens De Grote Bonanza draaien we de hele week verzoekjes. Daarom lag ook de keuze voor de TopSong voor het eerst in de geschiedenis in de handen van luisteraars. En dat hebben we geweten: er werd massaal gekozen voor 'Una De Esas Noches Sin Final'!

Tot half 4 's nachts gewerkt

Belle Perez heeft nu een Nederlandstalige versie gemaakt van het nummer. "Ondanks de omstandigheden. Ik heb tot half 4 's nachts doorgewerkt. Bram Koning heeft de tekst voor zijn rekening genomen en Marcel Fisser heeft de productie gedaan", vertelt Perez. "We hebben ons hart en ziel erin gestoken en we hebben de beste versie die we konden maken afgeleverd."

Luister hieronder naar de Nederlandstalige versie:

DANKZIJ TOBY EN INGE

Begin april kreeg Rob Stenders via de NPO Radio 2 app een audioberichtje binnen van luisteraar Toby. Vanwege het coronavirus moet hij zijn vriendin Inge voor onbepaalde tijd missen. Hij woont namelijk in Spanje en zij in Nederland. Om het leed een beetje te verzachten vroeg hij 'hun' plaatje aan. Zij luistert namelijk net als hij altijd naar Stenders Platenbonanza. Op deze manier konden ze toch een beetje bij elkaar zijn.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie