Programma

Muziekcaf

  1. Nieuwschevron right
  2. Muziekcaf

Naast Dotan hoor je zaterdag in Muziekcaf

Dotan

Hij speelde al in de voorprogramma's van Gavin DeGraw en Sinead O'Connor en toerde langs de grote clubs in ons land. Zijn tweede CD 7 Layers is begin dit jaar uitgekomen. Voor dit album schreef hij 40 nieuwe liedjes, waarvan er 12 op dit album staan, inclusief de single 'Fall'.

Kayleigh Leith

Ze schrijft intieme popliedjes met een vleugje country. Haar debuutalbum 'Miles Away' kwam in 2011 wereldwijd uit en oogste goede recensies. Kayleigh komt uit New York, maar volgde haar hart en woont tegenwoordig in Nederland. 'Be Here All Night' is de single van haar tweede album This Woman.

Sky Pilots

Toetsenist/zanger Matthijs van Duivenbode formeerde Sky Pilots met gitarist Robin Berlijn (ex-Fatal Flowers, ex-Kane), bassist Mano Hollestelle (ex-Gaz, ex-Breaking Levees) en drummer Kees Schaper (The Miseries, Tangerine). Zij laten zich grotendeels beïnvloeden door jaren 60-rock met nadruk op de rauwere bluesklanken van het vroege werk van de Stones.

Ugo

De muziek van de Delftse formatie UGO, een verwijzing naar de schrijver en rechtsgeleerde Hugo de Groot (1583-1645), laat zich omschrijven als stevige, harmonieuze rock/pop. Kor van Velzen (vader van...) schreef samen met singer-songwriter Gert-Jan Danenberg de nummers van het album View Of Delft.

Muziekcafé
DJ: Daniël Dekker
zaterdag 16.00 tot 18.00 uur
Je bent welkom in Podiumcafé De Vorstin in Hilversum.

Ster advertentie
Ster advertentie