Programma

Dag van de NLse Popmuziek

  1. Nieuwschevron right
  2. Dag van de NLse Popmuziek

NPO Radio 2 eert op vrijdag 16 oktober muziek van Nederlandse bodem tijdens de Dag van de Nederlandse Popmuziek.

NPO Radio 2 oranje tintje

De hele dag hoor je muziek van Nederlandse bands zoals Nick & Simon, Caro Emerald, Racoon, The Golden Earing, en Anouk. De programma's op NPO Radio 2 krijgen een extra Hollands tintje door de gasten die langskomen: Ed Struijlaart speelt een cover van zijn favoriete Nederlandse nummer in Ekdom In De Ochtend, Marco Borsato komt langs bij Bart Arens in Aan De Slag!, en Krystl schuift tijdens de lunch aan bij Gijs Staverman in Gijs2.0.

Guus Meeuwis live in Carré

Als kers op de taart reiken we 's avonds de NPO Radio 2 Prijs uit aan Guus Meeuwis in Carré. Bert Haandrikman blikt vanaf 18:00 uur vooruit op het concert. Vanaf 20:00 uur kun je het concert live luisteren via NPO Radio 2. Kijken kan ook via de livestream! Na afloop praten Gerard Ekdom en Bert Haandrikman na met Guus Meeuwis.

Afterparty met Humberto Tan

Op zaterdag 17 oktober gaan we nog even door met een Nederlandstalige afterparty. Grand Café Kranenbarg wordt speciaal voor deze gelegenheid omgetoverd tot 'Grote Kroeg Kranenbarg'. Humberto Tan is te gast en draait zijn favoriete playlist met enkel nummers van Nederlandse bodem. In de vroege ochtend komt Sven Hammond op bezoek bij Jasper de Vries om een nummer live te spelen in echt Jasper.

Ster advertentie
Ster advertentie