Programma

Foo Fighters delen beelden concert Wembley Stadium

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters delen beelden concert Wembley Stadium

Foo Fighters hebben de beelden van hun spectaculaire optreden in het Wembley Stadium in 2008 gedeeld. Het is een onderdeel van hun Foo Friday-serie op YouTube.

De mannen traden in 2008 op in het Wembley Stadium ter promotie van het album Echoes, Silence, Patience & Grace dat een jaar eerder uitkwam. De show bevatte gastoptredens van Jimmy Page en John Paul Jones van Led Zeppelin. Het is de nieuwste stream van de Foo Fridays-serie waar de band volledige beelden van een iconisch optreden uit hun archieven deelt. Een maand geleden deelden ze het grootse concert in Hyde Park uit 2006.

Een hele eer

Dave Grohl liet destijds het publiek weten dat Engeland "ons de band heeft gemaakt die we vandaag zijn." Daar voegde hij aan toe: "Het feit dat wij in het Wembley mogen spelen is een hele eer. We wisten vooraf al dat deze show niet zomaar een show zou worden. We hebben zo'n zes maanden gewerkt aan dit moment. Daarom hebben wij een paar speciale gasten uitgenodigd. Hier zijn: Mr. Jimmy Page en Mr. John Paul Johns van Led Zeppelin."

Bekijk het concert in het Wembley Stadium hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Top 2000

Foo Fighters behaalde in 2019 negen keer de Top 2000. Hun hoogste notering 'The Pretender' behaalde plek 116.

​Foto omslag: schermafbeelding


Ster advertentie
Ster advertentie