Programma

Metalband Xeno over de band en hun nieuwe album Sojourn

  1. Nieuwschevron right
  2. Metalband Xeno over de band en hun nieuwe album Sojourn

In een nieuwe aflevering van De Harde Bonanza gaan Caroline en Mike onder meer in gesprek met Ruben Willemsen en Sean Lubbersen van de Zeeuwse progressieve metalband Xeno.

Een uur lang door jou aangevraagde tracks met gierende gitaren. In deze aflevering draaien Mike en Caroline onder andere muziek van Whitesnake, King's X en Loudness. Luisteraar Johan treft Megadeth wel op een heel bijzondere locatie aan en vraagt 'Holy wars.... The punishment due' aan. Bassist/zanger Ruben Willemsen en toetsenist Sean Lubbersen van de Zeeuwse progressieve metalband Xeno over de band en hun nieuwe album Sojourn en Caroline en Mike bellen met zangeres Ann May over haar nieuwe single 'The Fighter'.

#11 - Megadeth als braderie-band tijdens de Sneekweek (S02)

De Harde Bonanza

De Harde Bonanza ontstond oorspronkelijk als item in Stenders Platenbonanza, het programma dat Caroline samen met Rob Stenders presenteert. In de podcast hebben Caroline en Mike nu meer tijd dan ooit om wekelijks in de hardste hardrock, metal, grunge en andere ruige zooi te duiken. De Harde Bonanza, een podcast van BNNVARA en NPO Radio 2, is te beluisteren via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

Nummers aanvragen kan via dehardebonanza@bnnvara.nl. Caroline en Mike kijken uit naar vette aanvragen, leuke verhalen en smeuïge anekdotes. Als je het leuk vindt om een keer door gebeld te worden, zet even je telefoonnummer in je mail.

Foto omslag: Facebook Xeno - Fotograaf Martijn Fincke

Ster advertentie
Ster advertentie