Programma

Orange Skyline primeurt nieuwe single live in Jan-Willem Start Op

  1. Nieuwschevron right
  2. Orange Skyline primeurt nieuwe single live in Jan-Willem Start Op

Na hun allereerste TopSong komt Orange Skyline met nieuwe muziek. Vanochtend primeurden ze Keep It Together live in Jan-Willem Start Op.

Met Shine On wist Orange Skyline afgelopen maart een TopSong-status te bemachtigen. Het liedje heeft de band veel gebracht. "In de winkel hoorde ik hem op een gegeven moment voorbij komen, toen ik boodschappen aan het doen was. Ik dacht helemaal van... wow vet", vertelt zanger Stefan van der Wielen. Nu heeft de band een gloednieuwe opvolger van Shine On genaamd Keep It Together, die ze meteen helemaal anders aangepakt hebben.

Afgepakte leadzang

Gitarist Niels van der Wielen doet in dit nummer namelijk voor het eerst de leadzang. "Best een beetje spannend", geeft Niels toe. "Mijn broer heeft mijn leadzang afgepakt", grapt Stefan, terwijl hij juist degene was die zijn broer aanspoorde om de lead eens te pakken. "Hij kwam aan met een nummer dat hij voor een groot deel geschreven had. En hij had er al een zangpartijtje opgezet. Dat liet hij aan me horen en toen zei ik: 'Die coupletten klinken zo te gek, doe jij het gewoon een keer.'"

Check de live primeur hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op elke werkdag van 06.00 tot 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie