Programma

Kapper Renaz gaat viraal op TikTok met deze speciale harstechniek

  1. Nieuwschevron right
  2. Kapper Renaz gaat viraal op TikTok met deze speciale harstechniek

Kapper Renaz uit Boxmeer gaat viraal op TikTok met een video waarin hij iemands complete gezicht harst. Jan-Willem en Jeroen bellen hem op.

Renaz woont vijf jaar in Nederland en opende drie maanden terug een kapperszaak. Hij deelt video's op TikTok waarin hij mensen harst en knipt, die honderdduizenden kijkers trekken. Een video waarin hij iemands volledige gezicht harst gaat nu viraal. Inmiddels hebben ruim 60 miljoen mensen gezien hoe het gezicht van een klant is bedekt met groene hars, dat er vervolgens wordt afgetrokken.

Is het pijnlijk?

De behandeling ziet er alles behalve prettig uit, maar volgens Renaz valt de pijn enorm mee. In Jan-Willem Start Op! vertelt hij: "Alleen bij je neusharen en bij het oor doet het wel pijn." De techniek is niet nieuw, maar wordt wel voor het eerst op het hele gezicht gebruikt. Tijdens de behandeling gaan er wattenstaafjes in de neus en worden de wenkbrauwen bedekt met papier. "Daarom gaat de video zo viraal, iedereen denkt dat ik de wenkbrauwen er ook afhaal", vertelt Renaz. Hieronder kun je zien hoe de kapper te werk gaat.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister het fragment hier terug:

Video niet beschikbaar

Muziek van Queen op TikTok

Dat is niet het enige TikTok-nieuws deze week: liefhebbers kunnen tegenwoordig ook video's maken met muziek van Queen. De band heeft tien nummers beschikbaar gesteld, waaronder 'Bohemian Rhapsody', 'Killer Queen' en 'We Will Rock You'. Klassiekers scoren goed op de muziekapp. Dat bleek al uit deze TikTok-trend waardoor 'Dreams' van Fleetwood Mac na 43 jaar een herintrede maakte in de Hot 100-lijst in Amerika.

Jan-Willem Start Op!

Je hoort Jan-Willem Start Op! iedere werkdag tussen 06:00 en 09:00 op NPO Radio 2.

Foto omslag: screenshot

Ster advertentie
Ster advertentie