Programma

Ed Sheeran viel in slaap

  1. Nieuwschevron right
  2. Ed Sheeran viel in slaap

Zanger Julian Velard zingt op zijn nieuwe single dat Ed Sheeran ooit bij hem op de bank sliep. Een waargebeurd verhaal, vertelt hij aan Gerard Ekdom.

Op straat

Het nummer 'The Night Ed Sheeran Slept On My Couch' is gebaseerd op een avond toen Velard de destijds nog onbekende Sheeran zag optreden op straat. "Het moet een jaar of vier, vijf geleden zijn geweest, misschien langer, toen ik in Londen woonde", zegt Velard over de bewuste nacht die hij nu zo mooi bezingt.

Opeens bekend

"Ik zag een knaap van achttien op straat optreden en hij liep met me mee naar huis", vervolgt de singer-songwriter. "Hij is blijven pitten en de volgende ochtend heb ik ontbijt voor 'm gehaald. Een jaar later zag ik hem op de Britse televisie. Ik vertelde dat verhaal altijd aan mensen als hij op tv te zien is."

Nooit meer gezien

"Het voorval was eigenlijk weinig opmerkelijk: hij viel gewoon in slaap op de bank. daarna heb ik hem nooit meer gezien." Geen big deal voor de uit New York afkomstige Velard, want hij zat ooit in de klas bij zanger Kelis ('Caught Out There', 'Milkshake', 'Trick Me Once') en Adrian Grenier, de hoofdrolspeler uit de serie Entourage.

Meer Julien Velard bij Ekdom In De Ochtend vind je hier!

Ster advertentie
Ster advertentie