Programma

Nieuwe John Mayer klinkt verrassend funky

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe John Mayer klinkt verrassend funky

Als je dacht dat John Mayer alleen nog maar rustgevende liefdesliedjes maakt, heb je het mis. Hij heeft vier nieuwe nummers uitgebracht en die zijn verrassend funky!

'Still Feel Like Your Man'

Na de eerste voorproefjes van zijn dit voorjaar te verschijnen album had je het misschien niet verwacht, maar het lijkt erop dat John Mayer goed geluisterd heeft naar wat Daft Punk, Bruno Mars en Mark Ronson de laatste jaren hebben gemaakt. Het nummer 'Still Feel Like Your Man' heeft een lekkere laidback sound. Hij liet in oktober vorig jaar al een voorproefje horen:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Uitgekleed

Anderhalf jaar hiervoor speelde John Mayer 'Still Feel Like Your Man' al live tijdens een kleinschalig optreden. Deze uitgeklede akoestische versie klinkt al heel soulvol, maar je hoort dat hij er nog niet helemaal is. Een popliedje in een vroeg stadium.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ook lekker, toch? Hier hoor je de complete studioversie:

EP

The Search For Everything - Wave Two is de tweede EP in een serie van meerdere die uiteindelijk samen het album The Search For Everything vormen. Luister hier de andere drie liedjes die samen met 'Still Feel Like Your Man' zijn uitgebracht:

Ster advertentie
Ster advertentie