Programma

De leukste appjes van de week

  1. Nieuwschevron right
  2. De leukste appjes van de week

De hele dag stromen bij ons de berichten binnen die mensen ons sturen vanuit de NPO Radio 2-app. Het enorme aantal zorgt er voor dat lang niet alle berichten de aandacht krijgen die ze verdienen. Hier vind je de appjes die wij alsnog in het zonnetje willen zetten.

Valsspelen om van je collega’s te winnen

Verzoekjes doen mensen niet alleen puur uit hun intense liefde voor de muziek, blijkt maar weer eens met dit berichtje van Frank. Of is het nu Frans?

Ja, meneertje, dat gaan we natuurlijk niet doen. Dus als je dit leest en denkt: “Die Frans/Frank en bonuspunten, dat doet een belletje rinkelen,” geen dank, NPO Radio 2 kent geen genade voor valsspelers.

Prioriteren kun je leren

Soms wil je gewoon weten hoe dat ene nummer heet dat je net op de radio hoorde. Maar soms kan het toch wel eventjes wachten?

Goed dat je alvast zelf even had gezocht in de playlist Coen! We denken dat je wellicht dit nummer van The Doors bedoelde.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luisteraars helpen Ruud met de verkeersregels

Ruud vroeg zich af hoe het kan dat mensen tegelijkertijd groen krijgen terwijl je wel elkaars pad kruist op de rotonde. Levensgevaarlijk volgens hem, maar luisteraars schieten massaal te hulp met uitleg over het ‘ronde’ licht en het licht met ‘pijltjes’.

Dank voor de verduidelijking, ook namens het team van Ruud!

Klantenservice

Ook Rob en Caroline hebben een manier gevonden om de berichtjes die ze niet kunnen beantwoorden in hun programma alsnog van een reactie te voorzien. Ze zijn begonnen met de serie Klantenservice op YouTube.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Heb je ook vragen, tips, opmerkingen of een goed verhaal om te delen? Stuur het ons via de NPO Radio 2 app!

Ster advertentie
Ster advertentie