Programma

Duncan Laurence over reacties op 'Arcade'

  1. Nieuwschevron right
  2. Duncan Laurence over reacties op 'Arcade'

Duncan Laurence maakt bekend in De Wereld Draait Door met welk nummer hij naar het Songfestival gaat.

Nieuwe fase

Na lang wachten weten we nu eindelijk dat Duncan Laurence met het intieme liefdesnummer 'Arcade' naar het Songfestival vertrekt. Bij Bart Arens vertelt hij hoe hij het allemaal ervaart en hoe hij het nummer ziet als het begin van zijn carrière. "Ik heb de afgelopen jaren heel veel geschreven voor mezelf maar ook voor anderen. Het was echt een zoektocht naar welke muziek ik straks naar buiten wil hebben. En dit is wel een heel mooi begin van een volgende fase", vertelt Laurence in Aan De Slag!.

Verlangen

De videoclip van 'Arcade' is onderwater gefilmd en Bart is wel benieuwd waar het precies voor staat. “De oppervlakte staat voor de hoop die ik beschrijf in het liedje, het verlangen naar iets, het verlangen naar liefde”, legt Laurence uit. Vanuit zijn omgeving krijgt Laurence alleen maar positieve reacties. "Ik ben super blij en opgelucht daardoor. Het is super spannend als je zoiets presenteert dat zo van jezelf is waar je eigenlijk al jaren naar toeleeft", vertel Laurence

Quote

Het is super spannend als je zoiets presenteert dat zo van jezelf is waar je eigenlijk al jaren naar toeleeft

Duncan Laurence

Benieuwd naar de reacties van luisteraars en welke platen Duncan Laurence vroeger grijs gedraaid heeft? Luister hier dan de rest van het interview:

Bekijk hier de videoclip van het nummer 'Arcade' van Duncan Laurence:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Aan De Slag!

Luister naar Bart Arens in Aan De Slag! elke werkdag van 09:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie