Programma

Lieve Paul eenmalig terug op de radio

  1. Nieuwschevron right
  2. Lieve Paul eenmalig terug op de radio

Het radioprogramma Lieve Paul keert eenmalig terug! Paul de Leeuw en Paul van der Lugt kruipen tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek nog één keer achter de microfoon om jouw relatieproblemen op te lossen.

Lieve Paul schiet te hulp

Zit jouw vriendin altijd maar op d’r telefoon en vraag je je wel eens af of ze nog wel in de gaten heeft dat jij er ook bent? Knoopt je man nooit een leuk gesprek aan waardoor je wat hem betreft standaard zwijgend tegenover elkaar zit in een restaurant. Komen alle initiatieven in jullie relatie altijd bij jou vandaan of is de tijd van de verrassingen allang voorbij en baal je daarvan? Ben je nooit succesvol bij dates en weet je niet waarom, zijn er bepaalde dingen aan vrouwen of mannen die je keer op keer niet begrijpt, of heb je het moeilijk in de liefde en heb je even een troostend woord nodig?

Paul en Paul schieten te hulp! Stuur jouw probleem hieronder in en zorg dat de heren het voor eens en voor altijd oplossen:

SMS 'Radio' naar 4333

Benieuwd hoe jij ook je financiële steentje bij kan dragen? Dat doe je door 'Radio' naar 4333 te sms'en (zo doneer je automatisch 2 euro) of doe een donatie via de actiepagina van Rob.

NPO Radio 2 Collectebonanza

Rob maakt tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek 24 uur per dag radio vanuit zijn huis in Almere. Hij krijgt daarbij hulp van vrienden en collega's uit het radiovak. De Collectebonanza is tussen 14.00 en 16.00 uur en tussen 00.00 en 06.00 uur te horen op NPO Radio 2. Daarnaast volg je de bonanza de hele dag op KX Radio.

De speciale aflevering van Lieve Paul is op donderdag 6 september tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op KX Radio en daarna terug te luisteren op de website van NPO Radio 2.

Foto omslag: privé-archief

Ster advertentie
Ster advertentie