Programma

Radio 2 Mijlpaal concert

  1. Nieuwschevron right
  2. Radio 2 Mijlpaal concert

Caro Emerald ontvangt de Radio 2 Mijlpaal vanwege haar bijdrage aan de Nederlandse popmuziek.

Uitreiking Radio 2 Mijlpaal

Op 19 september reiken we de Radio 2 Mijlpaal uit. De zangeres krijgt de prijs voor haar grote betekenis voor de Nederlandse popmuziek. De uitreiking wordt omlijst met een uniek concert van Caro Emerald in Tivoli Vredenburg, waarvan jij de de setlist kan bepalen. Dit kun je doen door van 8 tot en met 14 september op onze site te stemmen op je favoriete Caro Emerald nummers.

Live verslag

Op 19 september kun je van 20:00 tot 23:00 uur luisteren naar het verslag van de uitreiking en het concert, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing door DJ Wouter van der Goes. Jan-Willem Roodbeen neemt de podiumpresentatie op zich. Wil je er liever zelf bij zijn? Luister dan in september naar Radio 2 en hoor hoe je kans maakt op kaarten voor dit unieke concert.

Caro Emerald

Caro Emerald is van grote betekenis voor de Nederlandse popmuziek. Sinds haar debuutsingle Back It Up in 2009 is de zangeres een vaste muzikale waarde op Radio 2. Haar populariteit is binnen 5 jaar de eigen landsgrenzen ontstegen. Radio 2 prijst Caro Emerald voor haar opmerkelijke carrière in korte tijd.

Ster advertentie
Ster advertentie