Programma

Luister naar de Harde Bonanza Tiplijst gevuld met hardrock, metal en grunge

  1. Nieuwschevron right
  2. Luister naar de Harde Bonanza Tiplijst gevuld met hardrock, metal en grunge

Het nieuwe seizoen van de Harde Bonanza begint over een paar weken, maar in de tussentijd krijg je nog wel verse tips van Mike en Caroline!

In de podcast De Harde Bonanza nemen Caroline en harde-gitarenspecialist Mike Arntz wekelijks een uur de tijd om in de hardste hardrock, metal, grunge en andere ruige zooi te duiken. Net als bij Stenders Platenbonanza wordt de playlist samengesteld door de luisteraars. Daarnaast wordt er in de podcast iedere week een tip gedraaid. Vanaf 19 februari begint het nieuwe seizoen van De Harde Bonanza, maar in de tussentijd kun je genieten van onderstaande Tiplijst, die elke week ververst wordt.

Luister hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

De Harde Bonanza

In De Harde Bonanza podcast worden platen behandeld die echt te stevig zijn voor Stenders Platenbonanza. Luisteraars vragen echter wel om die platen, vertelt Caroline. "Rob en ik krijgen in de Platenbonanza ook verzoeken voor Slayer, Slipknot, Sepultura en Megadeth, maar die zijn gewoon te hard voor het tijdstip." Speciaal om die groep ook te geven wat ze willen, maakt Caroline iedere week een podcast samen met Mike Arntz. Je vindt alle afleveringen van de podcast via deze link.

NPO Luister

Wil jij ook eens een paar goede podcasts uitproberen? Het hele aanbod van de publieke omroep vind je in NPO Luister. Daar vind je een handig overzicht van populaire series en series die je zelf kunt kiezen aan de hand van slimme categorieën. Download de app voor je Iphone of Android telefoon.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie