Programma

Geniet van 100 Jaar Jazz in Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Geniet van 100 Jaar Jazz in Nederland

Op maandag 12 juli zijn, vanaf 21.30 uur op NPO 2 extra, meerdere optredens, een festivalverslag en interviews te zien.

Een vrolijke reis door de geschiedenis van de jazz in Nederland. Met de muziek en muzikanten van nu en met een knipoog naar het verleden nemen Wilfried Baijens en Giovanca Ostania de kijker vanuit Ahoy mee in een muzikale trip waarin historische beelden worden afgewisseld met vooral veel livemuziek. Daarnaast een verslag van North Sea Jazz Downtown.

Waar: NPO 2 Extra
Wanneer: 12 juli vanaf 20:30 uur

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

NPO 2 Extra

NPO 2 extra is te vinden bij Ziggo op kanaal 222, bij KPN op kanaal 88 en via https://www.npostart.nl/live/npo-2-extra.

NPO Radio 2 Soul & Jazz

Kun je geen genoeg krijgen van alle sixties-soul, seventies-disco, eighties-swingbeat, nineties-R&B en jazz van alle tijden? Dan kun je 24 uur per dag non-stop luisteren naar het kanaal NPO Radio 2 Soul & Jazz. Van Aretha Franklin tot Anderson .Paak en van Chic tot Ruben Hein: ze komen allemaal voorbij!

On air, online en via de app

Uiteraard kun je ook iedere zaterdagavond en -nacht met de voetjes van de vloer met de radiouitzendingen van de NPO Radio 2 Soulnight. Vanaf 18:00 uur barst het weekend écht los en nemen achtereenvolgens Corné Klijn, One’sy Muller, Frank van ’t Hof, Wouter van der Goes en Jeroen Kijk in de Vegte plaats achter de microfoon met een goed gevulde platenkoffer. Luister online, via de NPO Radio 2-app of gewoon lekker via je radiotoestel.

Foto omslag: screenshot 100 Jaar Jazz in Nederland

Ster advertentie
Ster advertentie