Programma

Timur spreekt Marian in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

  1. Nieuwschevron right
  2. Timur spreekt Marian in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur is deze week in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis (AVL), het in kankeronderzoek en -behandeling gespecialiseerde ziekenhuis in Amsterdam. Hij gaat bij de patiënten langs voor een gesprek en natuurlijk mogen ze een nummer aanvragen.

Er voor elkaar zijn

Marian ondergaat chemo tegen borstkanker in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis. Zij is daar met vriendin Annemarie, aan wie ze onwijs veel steunt heeft in deze periode. "Zoveel hulp en lieve mensen om me heen. Ik ben heel trots op haar." Waarop vriendin Annemarie weer benoemt hoe trots zij op Marian is.

Beluister hier het hele gesprek van Timur met Marian:

Alle gesprekken vanuit Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis

Timur heeft de hele week gesprekken gehad met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis die ook stuk voor stuk de moeite waard zijn. Luister ook naar:

NPO Radio 2 Collecteweek

Van 3 tot en met 7 september kwam NPO Radio 2 tijdens de NPO Radio 2 Collecteweek in actie ten behoeve van KWF. Zo maakte Rob Stenders vijf dagen lang non-stop radio vanuit zijn eigen zolderkamer (inclusief bezoek van bekende vrienden), reden Wouter & Frank het hele land door om aan te bellen bij vijfduizend deuren, ging Timur in gesprek met patiënten in het Antoni van Leeuwenhoek-ziekenhuis en organiseerde Bart “het grootste concert in een ziekenhuiskamer ooit” voor Minouche met ‘Fix You’ van Coldplay door hemzelf, de 3Js, Krystl en een hoop luisteraars.

Ster advertentie
Ster advertentie