Programma

Zo volg je De Grote Bonanza

  1. Nieuwschevron right
  2. Zo volg je De Grote Bonanza

Wil jij niets missen van De Grote Bonanza? Dat komt goed uit! Je kunt ons namelijk acht dagen lang volgen op radio én televisie.

Van maandag 20 t/m maandag 27 april mag je tijdens De Grote Bonanza acht dagen lang nummers aanvragen voor jezelf of voor iemand anders. Van liedjes die troost bieden tot de broodnodige oppeppers, van klassiekers uit de Top 2000 tot gloednieuwe songs. Jij vraagt. Wij draaien.

NPO RADIO 2 APP

Wat wil jij horen? Vraag je favoriete plaat aan via onze gratis NPO Radio 2 app. Ook kijk en luister je met de app waar en wanneer je maar wilt naar de uitzending van De Grote Bonanza. Bovendien kan je ons met de app een appje of foto sturen en dat is dé manier om jouw berichtje in beeld te krijgen op de livestream en tijdens de tv-uitzending op NPO 1 Extra.

24/7 per dag kijken en luisteren

De Grote Bonanza is 24/7 te volgen via onze livestream en in de app. Op een paar momenten per dag kan je ook naar ons kijken en luisteren op NPO 1 Extra. Je vindt de tv-zender bij KPN op kanaal 76 en bij Ziggo op kanaal 128. Check hier achter welke knop je NPO 1 Extra vindt bij overige aanbieders.

Uitzendschema De Grote Bonanza op NPO 1 Extra:

06:00 - 09:00 - Jan-Willem Roodbeen en Jeroen Kijk in de Vegte (ma 20 t/m vrij 24 april)
14:00 - 16:00 - Rob Stenders (ma 20 t/m do 23 april)
16:00 - 18:00 - Ruud de Wild (ma 20 t/m vrij 24 april)

Op maandag 27 april vieren we van 07:00 tot 19:00 Koningsdag. We draaien dan, net als veel andere radiozenders, alleen muziek van eigen bodem. Ook dat volg je op NPO 1 Extra.

We gaan daarna op zender en op onze site nog door met een aantal liveoptredens van Nederlandse artiesten tijdens het Koningsdagfestival.

Wil je er zeker van zijn dat je geen hoogtepunt mist? Volg ons dan ook op Instagram en Facebook.

DE GROTE BONANZA

NPO Radio 2 staat van maandag 20 t/m maandag 27 april in het teken van De Grote Bonanza! Vraag acht dagen lang nummers aan voor jezelf of voor iemand anders. Wat wil jij horen? Laat het ons weten via de NPO Radio 2 app. Jij vraagt. Wij draaien.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie