Programma

DeWolff livestreamt concert voor thuisblijvers wegens corona

  1. Nieuwschevron right
  2. DeWolff livestreamt concert voor thuisblijvers wegens corona

Nederlandse bluesrockband DeWolff treedt vanavond samen met The Grand East op in de Muziekgieterij in Maastricht, maar wegens het coronavirus is publiek niet welkom. Daarom verzorgt de band een livestream, zodat thuisblijvers toch nog kunnen genieten van het optreden.

De live-uitzending wordt verzorgd door M-PX, het productiehuis van de Muziekgieterij. M-PX, DeWolff en The Grand East willen daarmee culturele instellingen en het publiek, die worden getroffen door de situatie rondom het coronavirus, een hart onder de riem steken. Muziek is daarbij drijfveer en bindmiddel, zo melden de initiatiefnemers.

DeWolff heeft hun Europese tournee samen met The Grand East in het voorprogramma vanwege de pandemie moeten afgelasten.

Kijk hier vanaf 19:30 live naar het concert vanuit de Muziekgieterij.

Ed Struijlaart

Ook op de planning van Ed stonden veel optredens die hij helaas heeft moeten afzeggen. Toch wilde hij niet bij de pakken neerzitten: "Zondag om 20.30 zal ik voor je klaar zitten met mijn gitaar en goede gedrag. Vanuit mijn studio zal ik een uur de pannen van het dak voor jullie spelen", meldt hij op Facebook. Hier kijk en luister je zondagavond naar zijn live-optreden, genaamd de Quarantaine Sessions.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Foto omslag: Huub Verwey

Ster advertentie
Ster advertentie