Programma

Win speciale weekendtickets voor Concert At SEA

  1. Nieuwschevron right
  2. Win speciale weekendtickets voor Concert At SEA

NPO Radio 2 is er dit jaar weer bij op Concert at SEA en jij kan mee!

Bij NPO Radio 2 kan je de komende dagen namelijk kaarten winnen voor het festival op de Brouwersdam. En dat is nog niet alles! Naast twee weekendtickets win je ook nog eens onze speciale NPO Radio 2 Golden Tickets waarmee je gedurende het hele festival toegang krijgt tot al onze exclusieve livesessies. En als kers op de taart krijg je op donderdag 27 juni een rondleiding door onze studio op het festivalterrein én een dj-cursus. Klinkt onvergetelijk, toch?

Wil jij kans maken op dit pakket? Je kan op een aantal manieren winnen:

Volg ons op Instagram

Op Instagram verstoppen we tot en met maandag 24 juni vijf strandballen met letters in onze posts. De letters vormen samen één woord. Vul het juiste woord voor maandagavond 21:00 uur in onderaan dit bericht en je maakt automatisch kans op tickets. Onder de goede inzendingen wordt in totaal één setje kaarten verloot. De winnaar krijgt uiterlijk dinsdag 25 juni voor 12:00 uur persoonlijk bericht.

Volg ons dus snel op Instagram en mis geen aanwijzing! De eerste hint staat al voor je klaar.

MEEDOEN MET DE WINACTIE IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK.

Luister naar NPO Radio 2

Ook de trouwe luisteraar maakt natuurlijk volop kans! Tot en met woensdag 26 juni geven we namelijk ook een aantal setjes kaarten weg op de radio. Wat je daarvoor moet doen? Dat verschilt per programma. We kunnen wel alvast verklappen dat de eerste tickets op zaterdag 22 juni zullen worden weggegeven tijdens Muziekcafé.

Luister dus zaterdag 22 juni tussen 16:00 en 18:00 uur naar de uitzending en maak kans op de allereerste kaarten.

NPO Radio 2 live vanaf Concert At SEA

NPO Radio 2 is er ook dit jaar weer bij op Concert at SEA. Op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni hoor je onze dj's, hoogtepunten en speciale livesessies vanaf het festival op de Zeeuwse Brouwersdam. Check hier alle info!

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie