Programma

Queen en Adam Lambert met Europese tour naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Queen en Adam Lambert met Europese tour naar Nederland

Queen en Adam Lambert komen op 29 en 30 mei 2020 opnieuw naar Nederland voor shows in Ziggo Dome. Het optreden maakt deel uit van de wereldwijde Rhapsody-tour.

Queen (met originele leden Roger Taylor en Brian May) en Adam Lambert geven komend jaar zestien shows in Europa, waarvan dus twee in Amsterdam. In het persbericht zegt Brian May trots te zijn op de nieuwe tour: "Deze productie brengt de Queen-erfenis naar een nieuw level", aldus de gitarist. Lambert neemt sinds een aantal jaar de zang van Freddie Mercury voor zijn rekening en kan daarbij rekenen op veel waardering van fans van de band.

Rhapsody

Top 2000-lijstaanvoerder Queen en Lambert stonden de afgelopen jaren al vaker in dezelfde samenstelling op de Nederlandse podia. Zo waren de muzikanten vorig jaar juni nog te zien in Ahoy Rotterdam. De Rhapsody-tour bracht Queen en Lambert afgelopen zomer naar de Verenigde Staten. De tour wordt in januari hervat in Korea en Japan.

Fans moeten trouwens snel zijn: kaarten voor de twee concerten gaan namelijk vandaag al om 10 uur in de verkoop. Het hele Europese tourschema is te vinden op de site van de band.

Foto omslag: Bullet-Ray

Ster advertentie
Ster advertentie