Programma

Rob Stenders wilde als kind pyromaan worden

  1. Nieuwschevron right
  2. Rob Stenders wilde als kind pyromaan worden

Een spiksplinternieuwe aflevering van Klantenservice! Natuurlijk met je favoriete Klantenservice-hosts Rob Stenders en Caroline Brouwer.

Iedere dag ontvangen Rob Stenders en Caroline Brouwer tientallen vragen van luisteraars. Te veel om allemaal in hun uitzending op NPO Radio 2 te behandelen. Daarom gaat het Platenbonanza-duo er in de wekelijkse aflevering van Klantenservice eens lekker voor zitten om de beste vragen van een glashelder antwoord te voorzien.

In deze aflevering kom je erachter wat Rob en Caroline als kind wilden worden. En vraagt een kijker zich af hoe het kan dat Rob veel weet over muziek, terwijl dat bij Caroline niet zo is. En Rob en Caroline vertellen over de mantra’s die zij hebben.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

JE MAG DE KLANTENSERVICE ALLES VRAGEN!

Geen vraag wordt geschuwd in de wekelijkse video. Benieuwd hoe nummers op de playlist belanden? Waar Rob 's nachts over droomt? En wat de grote angsten van Rob en Caroline zijn? Alles wordt beantwoord in Klantenservice. Natuurlijk worden ook de vele muziekvragen aan Rob keurig geadresseerd en is het voor Rob en Caroline nooit te veel moeite om even iemand op te bellen of een praktische vraag direct uit te voeren. Zelfs als je Caroline een nummer wil laten raden, door Rob te laten neuriën. Niks is te gek. En anders merk je het wel.

Elke woensdag staat er om 16:00 uur een nieuwe aflevering voor je klaar op ons YouTube-kanaal.

STENDERS PLATENBONANZA

Je hoort Rob en Caroline elke maandag t/m donderdag tussen 14:00 en 16:00 uur met Stenders Platenbonanza op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie