Programma

Vrouwen met Ballen namen duet op met Blackbird: 'Autotune was niet nodig'

  1. Nieuwschevron right
  2. Vrouwen met Ballen namen duet op met Blackbird: 'Autotune was niet nodig'

In aflevering zes van de Vrouwen Met Ballen podcast dromen Caroline en Emmely over emigreren, wil luisteraar Petra leren haar huis landelijke te stylen én krijgt Arjan eindelijk het gedroomde duet met Blackbird te horen.

De podcast waarin bingoballen centraal staan en waar al jouw wensen worden vervuld is terug met weer nieuwe wensen en vragen. Dit keer is Sterre van de redactie zelf weer aan het draaien, in plaats van luisteraar Maaike. "Toen Maaike er nog was ging het wel beter”, lacht Sterre. "Dat hele apparaat met bingoballen gleed bijna van tafel!".

Landelijk stylen

Ook deze keer laten Emmely en Caroline zich volledig verrassen. De eerste wens is van Petra, die mee wil lopen met de stylist/fotograaf van het blad Wonen Landelijke Stijl. "Ik had vier dode muizen in één week. Toen dacht ik: 'ik woon wel landelijk'", aldus Emmely. Het telefoonnummer van de stylist werd erg snel gevonden, dus bellen de vrouwen haar direct. En gelukkig: "Als er een shoot is, mag Petra zeker een keertje mee komen helpen."

Eindelijk is het duet er

Maar het hoogtepunt van deze Vrouwen met Ballen podcast is toch wel de wens van luisteraar Arjan, die na vele weken eindelijk in vervulling gaat. wacht al vele weken op het duet waar hij om gevraagd heeft. En “die wens die ons leven al weken beheerst” is éindelijk af. Arjan is enorm onder de indruk van het nummer, maar de vrouwen misschien nog wel meer. Ze staan versteld van hun eigen kunsten. “Autotune was niet eens nodig.” Merel van Blackbird, met wie de vrouwen het nummer hebben gemaakt, gaat het nummer zeker nog gebruiken. "Het liedje moet ooit nog af."

VROUWEN MET BALLEN

Vrouwen met Ballen, een podcast van KRO-NCRV en NPO Radio 2, te beluisteren vanaf dinsdag 18 augustus via Apple Podcasts/iTunes, Spotify, Stitcher, Pocket Casts, Google Podcasts en de NPO Radio 2 app.

MEER PODCASTS VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Emmely en Caroline hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

Foto omslag: KRO-NCRV

Ster advertentie
Ster advertentie