Programma

Ruud de Wild over de meest bijzondere afleveringen van 30 MINUTEN RAUW

  1. Nieuwschevron right
  2. Ruud de Wild over de meest bijzondere afleveringen van 30 MINUTEN RAUW

Ruud de Wild heeft talloze BN'ers geïnterviewd voor zijn podcast 30 MINUTEN RAUW, maar sommige afleveringen blijven speciaal. Ruud heeft er een aantal op een rijtje gezet!

Astrid Joosten

"De podcast met Astrid Joosten is mij behoorlijk bijgeleven, want zij nam mij mee terug naar de dood van Willem. Haar toenmalige man en haar grote liefde. Ze brak ineens en dat was zo heftig", aldus Ruud. "Ik werd helemaal overvallen daardoor. Was helemaal niet de bedoeling. De podcast is daarvoor niet gemaakt."


#2 - 30 MINUTEN RAUW met Astrid Joosten - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Thierry Baudet

"Een andere opvallende podcast was met Thierry Baudet. Ik ben het niet eens met wat hij denkt, maar vooral benieuwd hoe hij denkt. En dat leverde best wel een felle discussie op", vertelt Ruud. "Als hij kinderen krijgt mogen ze bijvoorbeeld alleen naar klassieke muziek luisteren en dat vind ik best wel een fascistisch regime. Daar vond ik wat van. Ik vond hem ook elitair, maar ook heel aardig. Heel ingenomen. Als ik hem in de stad tegenkom dan krijg ik nog steeds een hug van hem. Ook al weet hij hoe ik over hem denk."

#10 - 30 MINUTEN RAUW met Thierry Baudet - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Peter R. de Vries

"Peter R. de Vries zei echt alles", aldus Ruud over deze aflevering. "Hij is nooit bang. Hij ergert zich aan mensen die overdreven bang zijn. Hij heeft ogen in zijn rug. Over de monarchie vindt hij dingen. Hij is namelijk behoorlijk tegen het koningshuis. Ouderwetse muzieksmaak. Moderne ideeën. Hij heeft overal verstand van. Ik vond het wel een interessant gesprek met hem."

#15 - 30 MINUTEN RAUW met Peter R. de Vries (S03) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Marco Borsato

"Nu we weten wat er allemaal is gebeurd en hoe Marco eraan toe is dan luister je toch heel anders naar deze podcast", vertelt Ruud. Op 4 februari 2020 maakte het Marco Borsato en zijn vrouw Leontine bekend te gaan scheiden. "Ik heb hem zelf nog een keer teruggeluisterd en toen heb ik wel gedacht: 'Wow. Zitten er boodschappen in?'"


#5 - 30 MINUTEN RAUW met Marco Borsato (S04) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Marco Kroon

"Ja dat was een beetje een ongemakkelijk gesprek. Deze vechtmachine gaf mij een soort van tikje in mijn nek. En ik moest gelijk tien minuten bijkomen en ik kan niet uitleggen hoe klote dat voelt", legt Ruud uit over de aflevering. "Het gaat over zijn gevechtsmissies, over moorden, kopstoot geven, wildplassen. Eigenlijk alles."


#6 - 30 MINUTEN RAUW met Marco Kroon (S04) - 30 MINUTEN RAUW door Ruud de Wild

Hoe te beluisteren?

Je kunt afleveringen van 30 MINUTEN RAUW beluisteren in de NPO Radio 2-app en via iTunes.

Liever de RSS-feed toevoegen aan je eigen service? Dat kan! Vind de RSS-feed via deze link en voeg hem toe. Fijne RSS readers zijn bijv. Feedly, Netvibes, Newsblur en The Old Reader.

MEER PODCAST VAN NPO RADIO 2

Naast deze podcast van Ruud hebben we ook nog andere toffe podcasts van NPO Radio 2 voor je! Check ze hier allemaal.

DE WILD IN DE MIDDAG

Je hoort Ruud de Wild elke werkdag van 16.00 tot 18.00 uur met De Wild In De Middag op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie