Programma

De Dag van het Gebroken Hart

  1. Nieuwschevron right
  2. De Dag van het Gebroken Hart

Wij vieren de schoonheid van liefdesverdriet. 13 februari is de Dag van het Gebroken Hart en Jasper de Vries geeft prijzen weg!

Geen romantiek

Je kent het wel, Valentijnsdag. Die ene extra dag in het jaar dat je nogmaals tegen je partner zegt hoeveel je van hem of haar houdt. Die vlieger gaat echter niet voor iedereen op. Uit onderzoek is gebleken dat over 44 jaar alle Nederlandse huishoudens bestaan uit één persoon, aldus Stefan Stasse in De Staat Van Stasse.

De Dag van het Gebroken Hart

Op zaterdag 13 februari staat het programma Echt Jasper volledig in het teken van het vieren van hartenzeer. Afgelopen week was Jasper elke dag in de uitzending van De Staat Van Stasse te gast om advies te geven over het omgaan met een gebroken hart. We staan stil bij alle gebroken harten en blèren mee met 'Jolene', 'Big Girls Don't Cry' en 'So Not Over You'. "Maar je moet altijd blijven geloven in de liefde," aldus Jasper.

Quote

Je moet altijd blijven geloven in de liefde

Jasper de Vries

Prijzen

Op 13 februari worden tijdens Echt Jasper alle breakup songs gedraaid die je kunt bedenken en vraag ze vooral aan! Ook worden er prijzen weggegeven, zoals een professionele photoshoot voor je Tinder profiel en bijzondere chocoladeworkshops om je verdriet te verwerken.

Luister hier naar een van de tips die Jasper alvast geeft voor de Dag van het Gebroken Hart:

Echt Jasper
Ieder weekend van 06.00 - 09.00 uur
​DJ: Jasper de Vries

Ster advertentie
Ster advertentie