Programma

Zoon David Bowie ontkent asuitstrooiïng

  1. Nieuwschevron right
  2. Zoon David Bowie ontkent asuitstrooiïng

Duncan Jones, de zoon van David Bowie, ontkent dat zijn vaders as is uitgestrooid op het Amerikaanse Burning Man Festival.

Dit is een update van het eerdere bericht over de as van David Bowie die zou zijn uitgestrooid op het Burning Man festival.

Afgelopen week meldden verschillende bronnen op internet dat een deel van de as van David Bowie zou zijn uitgestrooid op het Amerikaanse Burning Man festival. De eerste die het vermeende nieuw bracht was E! News.

De zoon van David Bowie ontkent nu dat zijn vders as is uitgestrooid:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


​Wij brachten onderstaand bericht, naar aanleding van berichten op onder meer nu.nl en Studio Brussel. Waarom iemand het nieuws de wereld in wilde brengen, is ons nog onbekend.:

---

"Toestemming weduwe

Het festival vond plaats tussen 25 augustus en 5 september. Een petekind van de weduwe van Bowie zou hier toestemming voor hebben gekregen.

Gedachte achter festival

Volgens verschillende bronnen vond Bowie de gedachte achter het festival heel mooi. Hij zou er lang over hebben gesproken met zijn petekind. De as zou uitgestrooid zijn tijdens een kleine ceremonie waar 70 mensen bij aanwezig waren.

Lees ook: David Bowie (69) overleden"

---

Ster advertentie
Ster advertentie