Programma

Memorabele luisteraarsmomenten uit 750 afleveringen Jan-Willem Start Op

  1. Nieuwschevron right
  2. Memorabele luisteraarsmomenten uit 750 afleveringen Jan-Willem Start Op

Vanochtend maakten Jan-Willem en Jeroen hun 750ste aflevering van Jan-Willem Start Op. Een mooi moment om terug te blikken op de mooiste luisteraarsmomenten van de afgelopen drie jaar.

1. Paul verrast Carmen met een bloemetje

Tijdens het nieuws kwam te sprake dat nieuwslezeres Carmen Verheul al een tijdje geen bloemetje meer heeft gehad. Dat liet luisteraar Paul zich geen twee keer zeggen. Hij stapte de volgende ochtend meteen in de auto en legde 93 kilometer af om Carmen te verrassen.

2. Machteld krijgt wel érg warme gevoelens

"Oh! Jullie draaien hem. Traantje wegpinken", appte Machteld uitzinnig nadat háár dobbelsteennummer eindelijk gegooid werd. Wat er daarna in haar appje stond riep nogal wat vragen op bij Jan-Willem en Jeroen. Daarom besloten ze haar nog even te bellen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

3. Opvolger Hidde achter de knoppen

De 7-jarige Hidde weet précies wat hij later wil worden: radio-dj. Niet zomaar eentje, hij gaat Jan-Willem en Jeroen opvolgen in de ochtend van NPO Radio 2. Dat vertelde hij tijdens een belletje in de ochtendshow, waarop Jan-Willem en Jeroen besloten hem maar eens uit te nodigen. Niet geheel zonder reden, Hidde mocht de állerlaatste schoolbel luiden.

4. Historisch thermomokmoment

Eén van de beroemdste momenten uit Jan-Willem Start Op is ongetwijfeld het thermomok-schreeuw-moment. Die over het algemeen vaak goed gaat. En soms goed fout, zoals bij Dineke en Jan.


Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jan-Willem Start Op

Je hoort Jan-Willem Start Op iedere werkdag tussen 06.00 en 09.00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: NPO Radio 2

Ster advertentie
Ster advertentie