Programma

De week van... Waylon

  1. Nieuwschevron right
  2. De week van... Waylon

Een jaar na het ESF 2014 steelt Waylon opnieuw de show met een bijzonder optreden. Hoe zag Waylons week eruit? Wij keken mee.

Maandag 18 mei

04.05 uur in de ochtend precies 13 jaar geleden kwam daar een heel klein ventje op de wereld nadat hij samen met z'n...

Posted by Waylon Music on zondag 17 mei 2015

Er was een tijd dat Waylon en zijn zoon minder goed contact hadden. Inmiddels gaat het een stuk beter tussen de twee. Waylon vierde maandag de 13e verjaardag van zijn zoon dan ook met een bijzonder openhartige verjaardagswens. Het begin van een bijzondere week.

Dinsdag 19 mei


Want op dinsdag gaat zijn versie van Queens 'Somebody To Love' viral. Vorig jaar stal hij nog de show met The Common Linnets op het Eurovisie Songfestival, deze week maakte Waylon diepe indruk met zijn optreden bij de Wereld Draait Door. Maar zijn uitvoering ging niet alleen in Nederland viral...

Woensdag 20 mei

Het optreden gaat de wereld over en bereikte zelfs de oren van Queen-gitarist Brian May die de beelden via Twitter deelde.

Donderdag 21 mei

Waylon kreeg voor zijn versie van 'Somebody To Love' versterking van het Zo Gospel Choir. De zanger vertelt via Twitter dankbaar te zijn voor de samenwerking. 'Thanks you guys' laat hij aan het gospelkoor weten en maakt ook nog even reclame voor de swingende muzikanten.

Vrijdag 22 mei

Op vrijdag is het stil op alle sociale media-kanalen van Waylon Music. Wellicht is de muzikant zijn liefde voor muziek alvast wezen vieren met verdiende bubbels en is hij op deze dag een tikkeltje 'love drunk'. En geef de muzikant eens ongelijk!

Ster advertentie
Ster advertentie