Programma

Bob Dylan naar Nederland

  1. Nieuwschevron right
  2. Bob Dylan naar Nederland

De legendarische liedjesschrijver Bob Dylan komt voor drie concerten naar Nederland. Op maandag 2 november begint Dylan met een concert in Eindhoven.

Drie concerten

Op maandag 2 november geeft Dylan een concert in Muziekgebouw Eindhoven en op donderdag 5 en vrijdag 6 november in Carré, Amsterdam. Begin dit jaar bracht de zanger het album Shadows In The Night uit. Het 36e studioalbum van de icoon bevat tien van zijn favoriete standards, onder andere bekend gemaakt door Frank Sinatra.

Nieuwe plaat

Op 16 juni wordt een nieuw compilatie album van de zanger verwacht. Dylan, Cash, and the Nashville Cats: A New Music City bevat 36 nummers inclusief nieuw muziekmateriaal van Bob Dylan. Maar ook eerdere muziek van de zanger wordt al jaren gewaardeerd door Top 2000 stemmers. Maar liefst negen nummers van de zanger staan in de lijst der lijsten. ´Hurricane´ haalde in 2014 bijvoorbeeld de 42e plek in de muzieklijst.

Hurricane

Kaartverkoop

Ben jij een enorm Bob Dylan-fan? Markeer dan vrijdag 22 mei in je agenda want op die dag begint de kaartverkoop om 10:00 uur.

Ster advertentie
Ster advertentie