Programma

Hans Schiffers naar NPO Radio 5

  1. Nieuwschevron right
  2. Hans Schiffers naar NPO Radio 5

DJ Hans Schiffers maakt begin 2017 de overstap van NPO Radio 2 naar NPO Radio 5. Vanaf 2 januari gaat hij iedere werkdag de Arbeidsvitaminen presenteren.

Mooie toekomst

Hans neemt het populaire programma Arbeidsvitaminen over van AVROTROS-collega Jan Steeman.

"Op Radio 2 heb ik sinds 1997 de meest uiteenlopende programma’s mogen presenteren. De laatste jaren met veel plezier in het weekend. Op Radio 5 ligt nog een mooie toekomst voor me. Ik ga me er zeker thuis voelen.”

Quote

Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen.

Zendermanager Jurre Bosman

Jurre Bosman, Zendermanager NPO Radio 2 en NPO Radio 5: “Na twintig jaar nemen we op Radio 2 afscheid van Hans, maar het goede nieuws is dat we hem weer dagelijks radio gaan horen maken op Radio 5. Hans is de aangewezen radiomaker om Jan Steeman op te volgen. Met zijn vertrouwde stem kan hij op NPO Radio 5 precies de juiste sfeer neerzetten die de Arbeidsvitaminen zo uniek maakt.”

Arbeidsvitaminen

Hans presenteerde van 1992 tot 1997 ook het programma Arbeidsvitaminen, toen nog op NPO 3FM. In 2015 werd Arbeidsvitaminen uitgeroepen tot meest gewaardeerde publieke radioprogramma. Meer informatie over het afscheid van Jan Steenman en de invulling van de programma’s die Hans Schiffers op NPO Radio 2 achterlaat, volgen op een later moment.

Ster advertentie
Ster advertentie