Programma

One Night Stenders

  1. Nieuwschevron right
  2. One Night Stenders

Vanaf 4 september heeft Rob Stenders een nieuw programma. Je kunt iedere vrijdagavond tussen 23.00 en 02.00 uur luisteren naar One Night Stenders.

"Met het radiostation KX Radio zit ik al jaren bij AVROTROS en dat bevalt uitstekend. Voor mij een logische stap om juist bij AVROTROS ook mijn Radio 2-programma's onder te brengen", laat Stenders kort geleden weten in het ochtendprogramma Aan De Slag! met Bart Arens.

Icoon

Jurre Bosman, zendermanager NPO Radio 2: "Rob Stenders is een van de iconen van de Nederlandse radio en hoort thuis op NPO Radio 2. Rob slaagt er altijd in te verrassen met zijn verhalen en muziekkeuze. Ik zie uit naar meer Rob Stenders op onze zender en feliciteer AVROTROS met deze geweldige dj."

Roemrucht

De dj maakt hiervoor de overstap naar omroep AVROTROS. Daniël Dekker, eindredacteur radio AVROTROS: "Ik ben heel blij dat Rob z’n roemruchte carrière nu vervolgt bij AVROTROS. Hij is absoluut een toegevoegde waarde en een reden om de radio aan te zetten."

Rob Standards

Rob Stenders is al elke zaterdagmiddag op NPO Radio 2 te horen met het programma Rob Standards. Hierin geeft hij de hitparades uit vervlogen tijden een metamorfose. Hoe zouden de lijsten eruit zien als we er met de 'oren van nu' naar gaan luisteren? Stenders laat het je horen. Dit programma verhuist van POWNED naar AVROTROS.

30 jaar op de radio

Dit jaar viert Stenders zijn dertigjarige jubileum op de landelijke radio. In 1985 start hij bij de VARA op Radio 3 en later dat decennium maakt hij de overstap naar Veronica. Hij is betrokken bij de oprichting van KINK FM in 1995 en keert twee jaar later terug op zijn oude nest, de VARA op 3FM. Na een kort uitstapje naar Yorin FM leidt de weg opnieuw naar de publieke popstations.

Simones Songlines

Het AVROTROS-programma Simones Songlines met Simone Walraven is ook in het nieuwe seizoen te horen op NPO Radio 2, maar verhuist naar een ander tijdstip. Simones Songlines is vanaf 4 september te horen tussen 02.00 en 04.00 te horen op de vrijdagnacht.

One Night Stenders
Vanaf 4 september, iedere vrijdag 23.00 - 02.00 uur

Ster advertentie
Ster advertentie