Programma

De nieuwe van John Mayer is Top Song

  1. Nieuwschevron right
  2. De nieuwe van John Mayer is Top Song

We moesten er lang op wachten, maar er is eindelijk een nieuwe single van John Mayer, namelijk 'Love On The Weekend'. We roepen 'm uit tot Top Song.

Daar is 'ie dan

Menig radioluisteraar moet waarschijnlijk even in het geheugen graven bij de vraag wat de laatste single van John Mayer was, al roepen hele volksstammen nu in koor de titel: 'XO', een akoestische cover van een Beyoncé-nummer. Het laatste album van de begenadigde gitarist en zanger is het in 2013 verschenen Paradise Valley. De opvolger staat eraan te komen en 'Love On The Weekend' is daar de eerste single van.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuw album

De afgelopen weken heeft John Mayer veel gehint naar zijn nieuwe single en liet hij ook weten dat hij druk in de studio bezig is met een nieuw album. Dat nieuwe album gaat The Search Of Everything heten en gaat héél snel uitkomen. Wanneer, daar doet John Mayer nog een beetje geheimzinnig over. "Binnen enkele dagen, binnen enkele weken, binnen een klein aantal weken", zo laat hij weten. Het kan dus ieder moment gebeuren!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SPOTIFY-PLAYLIST

De Top Song wordt wekelijks door de dj's van NPO Radio 2 gekozen tijdens het dj-overleg. Iedere vrijdagochtend rond 10.40 uur maakt Bart Arens in Aan De Slag! de nieuwe Top Song bekend, welke een week lang extra vaak te horen is. Abonneer je ook op onze Spotify-playlist waar je alle NPO Radio 2 Top Songs vindt.

Ster advertentie
Ster advertentie