Programma

Het kleinste kamertje

  1. Nieuwschevron right
  2. Het kleinste kamertje

Een plek om je prijzen uit te stallen of om je even op te sluiten om je liedjes af te maken. Artiesten doen de raarste dingen op het toilet.

Prijzenkast

Adele heeft heel wat prijzen gewonnen door de jaren heen en die krijgen geen prominente plek in haar huiskamer, maar ze verdwijnen in het kleinste kamertje in haar huis. Ze vindt het heerlijk om zich even op te sluiten om naar haar prijzen te kijken. Na een toiletbezoek komt ze weer gemotiveerd van de wc vandaan.

Mini studio

Voor Paul McCartney is de wc ook een bijzondere plek. Als hij zijn liedjes bijna af heeft verdwijnt hij even naar het toilet. Daar vindt hij inspiratie om de nummers te voltooien. Als je je liedje tot en goed einde wil brengen moet je helemaal alleen zijn volgens McCartney.

Geen Grammy

Adele loopt geen enkele prijs mis als ze op het toilet is, maar wat als je nu een Grammy krijgt uitgereikt als je in het kleinste kamertje zit? Het gebeurt U2 bassist Adam Clayton. Terwijl hij op de wc zit, krijgt de rest van de band een Grammy voor beste rockband uitgereikt.

Wil je weten wie er nog meer ooit een grote prijs misliep, omdat hij het echt niet meer kon ophouden? Bekijk hier het fragment terug.

Ster advertentie
Ster advertentie