Programma

Emmely en Frank brengen ode aan Stefan Stasse

  1. Nieuwschevron right
  2. Emmely en Frank brengen ode aan Stefan Stasse

In 2018 maakte Stefan zichzelf onsterfelijk door tijdens 'Echoes' van Pink Floyd het Top 2000 café rond te rijden met een dweilmachine. Dit jaar kon hij vanwege een longontsteking niet aanwezig zijn.

Het is jaarlijks een terugkomend fenomeen: wat kun je doen tijdens het 23 minuten-durende 'Echoes' van Pink Floyd. We weten in ieder geval dat je in die tijd alle gangen van Beeld en Geluid kan dweilen met een dweilkar. Dit jaar kon Stefan deze verantwoordelijkheid vanwege zijn longontsteking niet op zich nemen. Gelukkig waren Frank en Emmely daar om de nacht te redden.

Gehuld in Stefan Stasse-fankleding bewogen Emmely en Frank zich naar de enorme ruiten van Beeld en Geluid. Het duo stapte op een hoogwerker en zorgde ervoor dat alle ramen er weer spik en span uitzagen. Ook dit kan dus gedurende 'Echoes'. Bekijk het fragment hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

VOLG DE TOP 2000

Je volgt de NPO Radio 2 Top 2000 van 25 t/m 31 december op radio, tv en online. We hebben alle kanalen voor je in een handig overzicht gezet zodat je niets hoeft te missen. Bekijk de lijst van dit jaar.

Foto omslag: Bullet Ray

Ster advertentie
Ster advertentie