Programma

Foo Fighters verrassen fans met nieuwe EP

  1. Nieuwschevron right
  2. Foo Fighters verrassen fans met nieuwe EP

Goed nieuws voor fans van Foo Fighters. De band komt opnieuw met een onaangekondigde EP. De plaat bevat onder andere een live-cover van 'Keep The Car Running' van Arcade Fire.

De focus van het album ligt op het jaar 2007. Dit is het jaar dat de band hun zesde album Echoes, Silence, Patience And Grace uitbracht.

Cover Arcade Fire

Op de EP staan vijf nummers waaronder 'Keep The Car Running', een cover van Arcade Fire, live opgenomen op het Six Weeks of Summer festival van de BBC's Radio 1 in 2007. 'Holiday in Cambodia' van Dead Kennedys is de andere cover op de EP. Dit is ook een liveopname uit 2007.

Bekijk hun uitvoering van 'Keep The Car Running' hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Er is altijd iets'

In augustus gave Dave Grohl al aan dat er eventueel nieuwe muziek aan zat te komen: "Er is altijd iets bezig. Ik ben altijd aan het schrijven, maar niet altijd even serieus. Op een bepaald punt worden ze wat meer gevormd, en wanneer ik het gevoel heb dat ze goed zijn breng ik ze naar de band. We zijn niet ver in een of ander officieel proces, maar er is altijd iets. Het is eerder gebeurd dat we 's middags een nummer hebben geschreven en 's avonds hebben gespeeld. Never say never"." Beluister het volledige nieuwe album hier:

Foto omslag: ANP

Ster advertentie
Ster advertentie