Programma

Typhoon scoort eerste Topsong met 'Alles Is Gezegend'

  1. Nieuwschevron right
  2. Typhoon scoort eerste Topsong met 'Alles Is Gezegend'

Zes jaar na zijn laatste release Lobi Da Basi, maakt Typhoon zich op voor een nieuw album. Zijn nieuwste single 'Alles Is Gezegend' hoor je aankomende week extra vaak, want de track is TopSong op NPO Radio 2!

'Alles Is Gezegend' is na 'Ogen Dicht' de tweede single die de zanger dit jaar dropt. Het is geen doorsnee Typhoon track en klinkt misschien anders dan je gewend bent. De muziek is puurder en er is ruimte gemaakt voor instrumenten als de saxofoon en de piano. Het lied wordt versterkt door het koortje dat meezingt op de achtergrond. Ook zingt Freez, een rapper die net als Typhoon uit Zwolle komt, mee op de plaat. Met deze bijzondere track wil Typhoon inspireren om vooruit te blijven kijken en onze zegeningen te tellen. Iets wat juist in deze tijd van groot belang is.

Bekijk hieronder de videoclip voor 'Alles Is Gezegend' van Typhoon en Freez:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Burn-out

Het is niet zomaar dat Typhoon besloot een pauze te nemen van muziek maken. Hij kreeg in 2018 te horen dat hij een flinke burn-out had. Daarmee dealen is niet makkelijk. Rust pakken en in therapie gaan hebben de zanger door deze zware tijd geholpen. "Je kunt dit niet in je eentje doen", vertelt hij tijdens een interview bij 3FM. Hij laat zijn kwetsbare kanten horen in zijn nieuwe muziek. Zo wil hij anderen inspireren en meegeven dat je nooit alleen bent.

Bart verrast Typhoon met zijn allereerste NPO Radio 2 TopSong:

Video niet beschikbaar

Aan De Slag!

Je hoort Aan De Slag! iedere werkdag van 09:00 tot 12:00 uur op NPO Radio 2.

Foto omslag: Ben Houdijk

Ster advertentie
Ster advertentie